Milojević: Ili ABA liga ili domaći šampionat

Trener Mega Leksa

Milojević: Ili ABA liga ili domaći šampionat

D. Vejo

Trener Mega Leksa Dejan Milojević svakako može biti zadovoljan učinkom njegovih košarkaša ove sezone. osvojen Kup i plasman u finale doigravanja ABA lige. 

Iako su povrede zadavale poteškoće, tim iz Sremske Mitrovice podigao je glavu i hrabro ušao u dva meča polufinala protiv Budućnosti. Prvo su na gostovanju u Podgorici domaćinu pobjedom zadali veliki udarac a zatim i na svom parketu gdje su u dramatičnoj završnici slavili košem razlike.

S pravom se strateg Mega Leksa i njegovi puleni imaju nadati nekom od trofeja.

"Kada igraš dobro i ostvaruješ dobre rezultate, nekako bi realno bilo da se čovjek nečemu i nada. Mi smo svoj kvalitet iako ne igranjem bitnih igrača zbog povreda, dokazali. Dva puta za redom pobjedili smo ekipu koja je bila prva na tabeli tokom ligaškog takmičenja. Nešto moramo uzeti, ili ABA ligu ili domače prvenstvo", kazao je za medije Dejan Milojević.

Košarkaši Mega Leksa plasirali su se u finale doigravanja ABA lige gdje čekaju boljeg iz večerašnjeg meča između Cedevite - Crvene zvezde Telekom koji se igra u Zagrebu od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi