Milomir Odović preuzima sarajevski Olimpic?
FOTO: EPA

Edin Prljača podnio ostavku

Milomir Odović preuzima sarajevski Olimpic?

Novi trener FK Olimpic u narednim danima će najvjerovatnije postati iskusni Milomir Odović.

Ovaj 60-godišnji stručnjak je bez angažmana otkako je raskinuo saradnju sa Željezničarom, a naredna destinacija u njegovoj trenerskoj karijeri će, kako stvari stoje, biti najmlađi sarajevski premijerligaš Olimpic. 

Milomir Odović je nakon jučerašnje ostavke Edina Prljače kontaktiran od strane Nijaza Gracića i nakon što se vrati iz Srbije će obaviti razgovore oko preuzimanja Olimpica, koji će do kraja sezone voditi borbu za opstanak.

"Istina je da su me kontaktirali iz Olimpica i dogovorili smo sastanak. Šta će dalje biti, ja ne znam, ali sam svakako zainteresovan za preuzimanje Olimpica", kazao je Milomir Odović u izjavi za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom svoje dosadašnje karijere Odović je vodio Željezničar, Čelik, Rudar Kakanj, Zvijezdu, GOŠK, Velež i Slaviju iz Lukavice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi