Milorad Dodik obećao Borcu milione

Vlada RS pomaže banjalučki klub

Milorad Dodik obećao Borcu milione

E. Škorić

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio da će Borac imati punu podršku vlasti.

Borac se vratio u Premijer ligu BiH i u prvoj sezoni ima velike ambicije, a s obzirom na to da će imati pomoć vlade RS, možemo očekivati da će Banjalučani igrati važnu ulogu u Premijer ligi narednih sezona.

"Moja interesovanja i podrška za Borac nikada nisu prestajali. Drago mi je da sam svjedok kretanja ka materijalnoj stabilizaciji kluba. U tom pogledu, u narednih 60 dana nastojaćemo da riješimo obaveze iz prošlosti, kako bismo stvorili uslove za formiranje tima, sa trenerom na čelu, koji će igrati jednu od najznačajnijih uloga u prvenstvu BiH. Želja je da napadnemo vrh i izađemo na međunarodnu scenu. Da bismo to uradili, moramo imati čiste finansije, a to podrazumijeva rješavanje nagomilanih problema", poručio je Dodik.

"Borac ima ljubav koja se zove Banjaluka i koji ni u najtežim uslovima nisu napustili njegovi navijači, niti ljudi iz Banjaluke, koji su mu vjerovali čak i onda kada mu nije išlo. Iz te ljubavi odlučio sam da pomognem klubu, koji će biti ponos svih navijača. Naravno da to neće biti lako. Vjerujem da ćemo predanim radom u narednim godinama stvoriti respektabilan Borac, ne samo na fudbalskoj mapi BiH, nego i šire, kako bismo na najbolji način obilježili 100. godišnjicu", istakao je predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem da svi jedva čekaju da vide jak i stabilan Borac, tako da ćemo nastojati da obezbijedimo dovoljno sredstava za funkcionisanje kluba. Tako će do kraja godine Borac od republičkih institucija dobiti milion konvertibilnih maraka, a u drugom dijelu sezone dodatni milion. Uz podršku Grada Banjaluke i gradonačelnika Igora Radojičića, koji je izrazio spremnost da pomogne klubu, osiguraćemo da Borac bude jedan od finansijski najstabilnijih klubova u BiH. To je naša obaveza. Igračima i treneru želimo uspješnu sezonu, da ih zaobiđu povrede i da ostvare zapažene rezultate", rekao je Dodik..

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Ovi srbi stvarno na krmad lice
22 0
Gigatron
Lesinari puse ga Banja Luku je*em ja i ljutu krajnu nabijem na kari*u sve za nasu Bosnu ponosnu...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi