Miloš Filipović: Pokazali smo koliko možemo i koliko vrijedimo

Trostruki asistent u pobjedi Zrinjskog

Miloš Filipović: Pokazali smo koliko možemo i koliko vrijedimo

Uz strijelce Bilbiju i Ivančića, najveći junak HŠK Zrinjski u pobjedi protiv Olimpije bio je trostruki asistent Miloš Filipović. 

Daleko najbolju partiju odigrao je Filipović za Zrinjski od povratka upravo večeras a kao i trenera Žižovića Miloša Filipovića smo dobili u odličnom raspoloženju poslije velike pobjede u Ljubljani.

"Šta da vam kažem poslije svega? Još me tresu emocije i adrenalin i zaista sam sretan što smo baš večeras pokazali koliko možemo i koliko vrijedimo. Nekako vjerujem da je baš ova utakmica bila ono što nam je trebalo i da će ovo biti prekretnica poslije koje ćemo sigurno biti pravi. Pozdravio bih sve naše navijače u Mostaru, znam da su bili uz nas i tresli se do zadnjih momenata, ali najvažnije je da svi zajedno sada slavimo" - kazao je trostruki asistent na večerašnjoj utakmici Miloš Filipović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Samo moramo kondiciju poboljsat pa ce onda manje obrana pucat a Zlomu zacementirat za klupu i dovest veznjaka ili maximalno uigrat Bašića
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi