13

Komentari (13)

user1574859714
Jos jedan u nizu propalih fudbalera koji mogu igrati samo u nasoj ligi.
Ljacmu1
U ovoj ligi će biti prvaci sad kad je Štilić otišao.
Exeter
Još Todor i to je to.. šampionska ekupa na okupu...
Zrinja1905
Arsenal nije osvojio 100 godina ,Zrinjski toliko sigurno nece cekati ,a sa ovom ekipom 5 bodova nije puno
Seher Rajvosa
Ma kakvi vi i svinjski *****e obicne taj filipovic da je valjo ne bi dolazio opet nakon pola godine u svinjski ahhaha
PRAVIGAZIJA
Imate sanse ako do kraja svaku utakmicu budete igrali sa RADNIKOM iz Bijeljine..
KlaCkaLica11
Nedavno pokvario se bus Radnika u Mostaru i zrinjski i organizovao drugi bus i rekao vlasniku firme da posalje zrinjskom racun nemoj nista njima naplacivat VALJALI SU NAM
ludilobrale
Ma dobri moj i Sarajevo se nešto pita to su sve istrošene igrači da se vrti u krug sve .. U Sarajevo se vratio Jeleskovic čim se digne fizička sprema o uz dva tri igrača nova niko nema šanse.
Zrinja1905
Sisajte ga najtrofejnijem klubu u BiH
VelezMostar
Da ste ulagali pare u stadion umjesto u trofeje vjerovatno bi imali svoju 'kuću' a ne da budete migranti u Mostaru gdje vam drugi daju isorištene igračke
gaaazziiijjaaaaa
Izvinite raja, volim litati po portalu, kakve šanse ima moje SARAJEVO kad primi 8 KOMADA od ŽELJE?
Zrinja1905
Od**** od clanaka vezanih za Zrinjski, imas svog federalca i od**** tamo
VelezMostar
HAHAH ! Zamisli šta vam 'federalci' rade, u 180 minuta im niste gola dali, a ni u bodovima ne bježite toliko. Ako češ suditi Velež po tome što je nekad igrao u Federalnoj, i mi cemo vašu jačinu suditi po tome da ste ugašeni sa pola snage i da vam je trebalo sto godina da se vratite. I Što 1905 kad od tad do danas imate više godina nepostojanja nego postojanja?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.