Miloš Filipović prva prijetnja Mersudinu Ahmetoviću

Lista strijelaca Premijer lige BiH

Miloš Filipović prva prijetnja Mersudinu Ahmetoviću

S. Mlaćo

Pogotkom u pobjedi svog Sarajeva nad GOŠK-om (2:0), Mersudin Ahmetović ostao je na vodećem mjestu liste strijelaca Premijer lige BiH, ali sada ima 11 postignutih pogodaka.

Njegov prvi pratilac sada je Miloš Filipović iz Zrinjskog koji je u pobjedi Zrinjskog nad Radnikom (3:0) bio dvostruki strijelac. Filipović sada na svom kontu ima osam pogodaka, dok su na sedam ostali Nemanja Bilbija (HŠK Zrinjski) i Goran Zakarić (FK Željezničar), a pridružili su im se Luka Menalo (Široki Brijeg) koji je u Zenici postigao hat-trick, te napadač Sarajea Krste Velkoski.

Abid Mujagić iz Mladosti je postigao pet pogodaka.

Lista strijelaca Premijer lige BiH:

11- Mersudin Ahmetović (FK Sarajevo)

8- Miloš Filipović (HŠK Zrinjski)

7- Nemanja Bilbija (HŠK Zrinjski), Luka Menalo (NK Široki Brijeg), Krste Velkoski (FK Sarajevo), Goran Zakarić (FK Željezničar)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

5- Abid Mujagić (FK Mladost)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi