Miloš Kalezić više nije igrač Slobode
Slavko Petrović je najavio promjene u timu. Prvi koji napušta Tušanj je crnogorski fudbaler sa kojim nije nastavljena saradnja.

Crnogorac napustio tim sa Tušnja

Miloš Kalezić više nije igrač Slobode · Ekskluzivno

Midhat Šljivak

Miloš Kalezić od danas više nije fudbaler tuzlanske Slobode.

Crnogorski fudbaler nije više u planovima trenera tima sa Tušnja Slavka Petrovića i odlučeno je da se sa njim ne nastavi saradnja.

Kalezić je član Slobode postao u januaru ove godine. Stigao je iz crnogorske Iskre, a ove sezone je nastupio u osam utakmica i postigao je jedan gol.

"Razlog napuštanja Slobode je istek jednogodišnjeg ugovora. U dalje planove se nisam uklapao, tako da nismo našli zajednički jezik za produžavanje saradnje", rekao je Kalezić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu reći da mi je bilo odlično u Tuzli, pogotovo u prošloj polusezoni. Bilo je dosta turbulencija u zadnje vrijeme, ali smo se nekako izborili i plasman u polufinale Kupa to je stabilizovao tim. Nadam se iskreno da će klub osvojiti željeni trofej jer to i zaslužuje", dodao je crnogorski fudbaler koji se zahvalio Slobodi na saradnji.

"Zahvalio bih se saigračima na dobroj saradnji. Stekao sam par vrhunskih drugova sa kojim ću se i u budućnosti družiti. Uprava je stavila klub na zavidan nivo i želio bih da im se zahvalim na odličnoj saradnji i navijačima želim da slave osvajanje Kupa"; istakao je on.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Heller
Hvala kurcu, sretno ti bilo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi