Scenu iz finiša utakmice između Krupe i Širokog nikada nije lijepo vidjeti

Miloš Karišik ostao ležati na terenu

Scenu iz finiša utakmice između Krupe i Širokog nikada nije lijepo vidjeti

M. Šljivak

Krupa je danas pogotkom Nikole Dujakovića sa bijele tačke u 90. minuti uspjela da dođe do boda protiv Širokog Brijega (1:1).

Važan je to bod za fudbalere ovog tima u borbi za opstanak i svakako da bi im na kraju mogao mnogo značiti.

Finiš ovog meča donio je zaista jezivu scenu. Defanzivac domaćeg tima Miloš Karišik je izbacio loptu glavom nakon jednog ubacivanja i nakon toga se samo srušio na teren.

Niko nije slutio da se radi o teškoj povredi jer oko Karišika nije bilo nikog, a kada su shvatili da Karišik ne krade vrijeme, došlo je do reakcije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaler Krupe je na nosilima napustio teren i nadamo se svakako da se ne radi o teškoj povredi.

Pogledajte OVDJE šta se desilo.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kolonelo
Pitanje za doticnog lika sa klupe NK Siroki Brijeg,da li bi isto rekao da je tvoj igrac pao na terenu,ili da gledas na tv svoje dijete sta bi rekao da mu se ovo desilo? Kakav ste vi sljam pojedini!
6 2
1946
Cuj ubleha iz listice "igraj" zato nikada necete biti sampioni...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi