Miloš Krasić na meti velikana

Miloš Krasić na meti velikana

Velikani italijanskog fudbala, Juventus, Milan i Inter, vode borbu za potpisom reprezentativca Srbije Miloša Krasića, fudbalera moskovskog CSKA.

Fudbaler sredine terena moskovskog CSKA je odličnim igrama ove sezone privukao pažnju najvećih evropskih klubova koji žele da ga angažuju u ljetnom prelaznom roku.

"Mislim da će Miloš biti jedna od zvijezdi prelaznog roka. Gotovo svi najveći evropski klubovi ga žele, a Milan, Juventus i Inter se uveliko raspituju. Također, postoji interes engleskih i španskih klubova. Bayern iz Minhena se također javljao, ali još uvijek nije postignut dogovor ni sa jednim klubom", rekao je agent Vlado Borozan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.