Miloš: Na teren ću se vratiti bolji i jači

Fudbaler Viteza

Miloš: Na teren ću se vratiti bolji i jači

NK Vitez je sada već i zvanično do kraja sezone ostao bez pouzdanog štopera, te jednog od najboljih igrača kluba u ovoj sezoni, Stipe Miloša. 

Naime, Miloš se povrijedio pred utakmicu sa Borcem i u Mostaru je bio podvrgnut operaciji meniskusa desnog koljena. 

"Operacija je prošla veoma dobro i osjećam se tako. Šteta što sam se povrijedio u najvažnijem dijelu sezone, a i bio sam u odličnoj formi. Hvala doktoru Grli na svemu što je uradio i sa treninzima počinjem za 20 dana bolji i jači nego prije" izjavio je Miloš za SportSport.ba.

Inače, Milošu ugovor sa Vitezom traje do kraja sezone, te je vrlo moguće da će na kraju sezone sreću potražiti u inostranstvu. Međutim, kako i sam kaže prednost ima Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.