Defanzivac Rudara za SportSport.ba

Miloš: Zasluženo smo osvojili bod na Bilinom polju

Dino Kurbegović

Nogometaši Rudara iz Prijedora danas su odigrali bez golova 0:0 protiv zeničkog Čelika i tako osvojili veliki bod u borbi za opstanak u BHT Premijer ligi BiH. 

Jedan od ponajboljih igrača na utakmici bio je 25-godišnji defanzivac ekipe iz Prijedora Stipe Miloš. Ovaj korpulentni stoper sjajno je odradio posao zaustavivši opasne napadače domaće ekipe Karića, Selimovića i Salčinovića.

Nakon utakmice za SportSport.ba prokomentarisao je današnju utakmicu.

"Odlična utakmica danas na Bilinom polju, mi smo išli na pobjedu, nismo imali šta izgubiti danas i zasluženo smo osvojili bod. Spletom okolnosti izgubili smo dvije utakmice, danas nismo postigli gol, ali nismo ga ni primili, zadovoljni smo sa rezultatom. Okrećemo se sljedećoj utakmici i uz igru koju smo danas prezentovali možemo do opstanka u ligi", nada se Miloš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo igraju protiv Širokog Brijega.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Širokog, međutim ako budemo igrali kao danas onda možemo očekivati pozitivan rezultat. Pružit ćemo svoj maksimum na svakoj utakmici pa vidjet ćemo šta će se desiti. Malo imamo problem kod kuće kada trebamo napasti, malo je loš teren, ali očekujem da to bude bolje u narednim utakmicama", kazao je za SportSport.ba Miloš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.