Milosavljev: Nemamo prava na kiks

Banjalučani se okreću narednom meču

Milosavljev: Nemamo prava na kiks

D. Vejo

Nakon neriješenog rezultata protiv Slobode iz Tuzle na svom terenu. Stručni štab i fudbaleri Borca okreću se narednoj utakmici. Ovog vikenda, crveno-plavi idu na noge ekipi koja ima isti broj bodova kao i Banjalučani. Riječ je o sarajevskom Olimpicu.

Bijeg iz opasne zone za svakog od timova iz Premijer lige značit će mnogo. Ostanak u društvu najboljih biće težak zadatak u narednom meču između Olimpica i Borca. I jedni i drugi silno žele i naredne sezone biti rame uz rame sa najboljim timovima države.

"Očekuje nas teška utakmica. Naš prioritet u svakom meču je pobjeda. Ime protivnika nije bitno, trenutno smo u nezgodnoj situaciji te iz tog razloga, moramo tražiti izlaz. Nemamo pravo na kiks", rekao je za SportSport.ba igrač Borca, Vladan Milosavljev.

Kao pojačanje Milosavljev je došao tokom proteklog prelaznog roka. On kao i još deset novajlija imali su kratak perioda da se uklope u tim.

"Izgledamo odlično. Funkcionišemo kako na terenu tako i van njega. Prezadovoljan sam saigračima, svi se slažemo. Smatram da će se u potpunosti kockice poklopiti kroz utakmicu ili dvije", dodaje on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni meč Velikan iz Platonove igra u subotu od 15 sati, gdje gostuje timu Olimpica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi