Milošević obavio prozivku igrača Radnika
Foto: fkradnik.ba

Radnik počeo s pripremama

Milošević obavio prozivku igrača Radnika

Edmir Škorić

Nogometaši Radnika iz Bijeljine danas su počeli s pripremama za nastavak sezone.

Trener Nebojša Milošević obavio je danas prozivku, a na istoj su se pojavili: Lučić, Oštraković, Hodžić, Zeljković, Krsmanović, Ostojić, Kojić, Bajić, Šerbečić, Beširović, Stojanović, Janković, Đurić, Srećković, Peco, Okić, Vasić, Motika, Obradović, Ademović, Glišić i Živanović.

Šef stručnog štaba Nebojša Milošević smatra da je zimska pauza bila dovoljno duga da se fudbaleri dobro odmore i na pripreme dođu sa pozitivnom energijom.

"Prva tri dana iskoristićemo da pored treninga obavimo neophodna testiranja i ljekarske preglede. Igrači su na početku pauze dobili plan individualnog rada, nadam se da su to ispoštovali i da će na početak priprema doći spremni u mjeri u kojoj je to potrebno. Ovdje ostajemo do 2. februara, a tokom te tri nedjelje, koristićemo i teren sa vještačkom podlogom u Etno-selo „Stanišići“ a na našem stadionu stvorili smo uslove za specifične vježbe snage što će nam takođe dobro doći. Važno je reći da vremenske prilike, kakve god bile, neće negativno uticati na trenažni proces", dodao je Milošević.

Radnik će 2.februara otići na desetodnevne pripreme u Antaliju u Turskoj, a prije toga odigraće i dvije kontrolne utakmice.

"Za 28.januar zakazana je utakmica sa ekipom Budućnosti iz Banovića, a tri dana kasnije igamo sa Drinom iz Zvornika. U Antaliji smo zakazali četiri prijateljske utakmice s ciljem da vidimo dokle smo stigli u usvajanju modela igre kome stremimo i da svi igrači dobiju neophodnu minutažu. Po povratku u Bijeljinu 18. februara igramo sa Mačvom iz Šapca, a procijenićemo da li će nam trebati još jedna trening utakmica, kaže šef stručnog štaba koji će od ovih priprema biti pojačan Bojanom Šiljegovićem, profesorom sporta i fizičke kulture.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Milošević je podsjetio da se klub odrekao usluga Nikole Čelebića i Denija Simeunovića, da je štoper Ivan Jakovljević otišao zbog isteka ugovora, a da se ne računa na Dušana Martinovića koji se uspješno oporavlja od teške povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi