Radnik i Živanović potpisali trogodišnju saradnju
Facebook: FK Radnik

Velika nada Bijeljinaca

Radnik i Živanović potpisali trogodišnju saradnju

Samir Mlaćo

Dragan Živanović, junior FK Radnik iz Bijeljine danas je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa ovim timom.

Živanović je jedan od najtalentovanijih juniora Bijeljinaca, a u prvom djelu sezone za juniore Radnika u omladinskoj Premijer ligi BiH upisao je deset pogodaka.

Radi se o napadaču rođenom 1999. godine, a potpisao je ugovor na tri godine, te su time u Radniku pokazali da misle na fudbalere iz svog omladinskog pogona. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je polusezonu završio na šestom mjestu sa 30 osvojenih bodova, koliko ima i petoplasirana Sloboda, a do sada su ih pojačali Filip Stojanović i Edin Ademović, dok su klub napustili Deni Simeunović i Nikola Čelebić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi