Milošević: Ovi igrači očigledno nemaju snagu za prave stvari

Potpredsjednik FSS razočaran

Milošević: Ovi igrači očigledno nemaju snagu za prave stvari

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević bio je razočaran nakon debakla selekcije naših istočnih susjeda u Ostravi.

Češka Republika je slavila rezultatom 4:1, a Milošević se nakon utakmice oglasio i izvinio javnosti zbog nove blamaže.

"Dugujem veliko izvinjenje našoj javnosti. Način na koji smo izgubili od Češke je katastrofalan. Projekat sa većinom ovih fudbalera ne zaslužuje podršku", rekao je Milošević, koji je potom dodao:

"Neke stvari ćemo definitivno morati mijenjati, taman počeli od mene i od selektora. Ovako više ne ide. Ovaj tim očigledno nema snagu da uradi ono što se od njih traži i očekuje. Trebaju nam korjenite promjene".

Krivicu zbog poraza je nakon utakmice na sebe preuzeo selektor Radovan Ćurčić, koji je istakao da je on odgovoran kada igrači ne daju svoj maksimum na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.