Minimalac Jagodine bez Darija Damjanovića

Jelen Super liga Srbije

Minimalac Jagodine bez Darija Damjanovića

Jagodina ove sezone igra u odličnoj formi. Klub Darija Damjanovića trećeplasirani je tim Jelen Super lige, odmah nakon dva najveća kluba u istočnom susjedstvu, Partizana i Crvene Zvezde. 

Osmi trijumf u sezone Jagodinci su upisali danas na domaćem terenu protiv Radničkog iz Kragujevca minimalnim rezultatom. Jedini je put do mreže pronašao Pesić iz penala u 26. minutu.

Dario Damjanović danas nije konkurisao za meč u pobjedničkom timu. Partizan je u vodstvu na tabeli sa 33 boda, Crvena Zvezda ima jedan bod manje, dok je Jagodina trećeplasirana sa 27 bodova. Radnički je dvanaesti sa šesnaest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.