Minimalac Kelta, Atajić nije ulazio u igru

Škotski Premiership

Minimalac Kelta, Atajić nije ulazio u igru

Petnaesti trijumf sezone ostvario je Celtic na gostovanju kod Invernessa, minimalnim rezultatom 1:0. 

Detalj utakmice dogodio se već u trećem minutu kada je domaćeg golmana savladao Commons. Do kraja utakmice mreže se nisu tresle, pa su Kelti došli do petnaestog trijumfa. Bahrudin Atajić je meč odgledao sa klupe za rezerne igrače.

Celtic je suvereni lider škotskog Premiershipa, nakon osamnaest kola ubjedljivo je prvi sa četrnaest bodova viška u odnosu na prvog pratioca Motherwell.

Inverness je četvrtoplasirani tim na tabeli sa 33 boda, isto toliko ima Aberdeen na trećem mjestu, dok drugoplasirani Motherwell ima samo jedan bod više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.