Minimalna pobjeda Barcelone u Valladolidu

LaLiga, 2. kolo:

Minimalna pobjeda Barcelone u Valladolidu

Današnji program 2. kola španske LaLige zaključen je utakmicom između Valladolida i Barcelone.

Više od 20.000 gledalaca moglo je uživati u zanimljivom meču, no više razloga za slavlje na kraju je, očekivano, imala Barcelona slavivši s minimalnih 1:0.

Bez golova zaključeno je prvo poluvrijeme u kojem je uglavnom Barcelona stajala puno bolje, a na pogodak se čekalo do 57. minute kada je mrežu Valladolida nakon ubačaja Sergija Roberta zatresao glavom Dembele.

U nastavku obje momčadi su imale svoje šanse, Barcelona je bila ta koja je konkretnija, ali malo je nedostajalo i da katalonski sastav ostane bez punog plijena u Valladolidu.

Naime, mnogo drame vidjeli smo u finišu kada je Keko matirao Ter Stegena, međutim gol nogometaša Valladolida je na kraju poništen. Nakon pregledanja snimka sudac je utvrdio kako je Keko bio u ofsajdu i sva tri boda su otišla u Kataloniju. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi