Minimalna pobjeda Kozare nad Jedinstvom

Pripreme za drugi dio sezone

Minimalna pobjeda Kozare nad Jedinstvom

Fudbaleri Kozare odigrali su danas na stadionu Krndije na Obradovcu drugu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za nastavak takmičenja u 1. ligi Republike Srpske.

Po hladnom vremenu i teškom terenu, protivnik je bila ekipa Jedinstva iz Žeravice. Iako su napravili nekoliko šansi u prvom poluvremenu, tek u 80. minutu golom Džombića Kozara dolazi do vodstva i pokazaće se konačnih 1:0.

Šef stručnog štaba Kozare Vule Trivunović u oba poluvremena izmijenjao je sastav svoje ekipe, te pružio šansu svim fudbalerima koje ima na raspolaganju. 

Kozarini fudbaleri nastavljaju sa pripremama, a sljedeću pripremnu utakmicu igraju sljedeće subote protiv Tekstilca iz Dervente.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi