Trivunović izvršio prozivku, Kozara startala s pripremama

Prvoligaš iz Republike Srpske

Trivunović izvršio prozivku, Kozara startala s pripremama

Trener Kozare iz Gradiške Vule Trivunović danas je izvršio prozivku.

Prozivka je održana u svadbenom salonu Tina Gradišci, pošto je u toku renoviranje svlačionica na Gradskom stadionu, a šefu stručnog štaba odazvali su se svi fudbaleri, osim opravdano odsutnih juniora.

Fudbalere i stručni štab je pozdravio predsjednik Kozare Milenko Pavlović, poželivši im uspješne pripreme, te izrazio nadu da će crveno-bijeli pod vodstvom novog trenera osigrati opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske.

Kozara će kompletne pripreme obaviti u Gradišci, a u planu je i odigravanje nekoliko pripremnih utakmica prije početka prvenstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prvi dio sezone Kozara je, podsjećamo, okončala na 11. poziciji sa deset osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi