Tim za najveće domete: Da postoji fudbalski klub "Mino Raiola" bio bi među najboljim na svijetu!

Nevjerovatna ekipa

Tim za najveće domete: Da postoji fudbalski klub "Mino Raiola" bio bi među najboljim na svijetu!

A. Čaušević

Mino Raiola je bez ikakve sumnje među najboljim fudbalskim menadžerima na svijetu i to već dugi niz godina. 

Raiola zaustupa mnoge vrhunske fudbalere, a tim sastavljen od njegovih igrača zaista izgleda nevjerovatno i sigurno bi u formaciji 3-4-3 imao ekipu za najveće domete.

Na golu bi stajao Gianluigi Donnarumma sa vrijednošću od 60 miliona eura, odbrambeni trio bi činili Matthijs De Ligt (75 miliona), Stefan de Vrij(36) i Alessio Romganoli (36).

U veznom redu bi igrali Alkamaarov 22-godišnjak Calvin Stengs, zatim Paul Pogba, Marco Verratti, dok je pozicija na lijevoj strani rezervisana za Lucu Pellegrinijia što je i možda najslabija tačka ove ekipe.

No description available.

Najveća konkurencija je svakako u napadu. U prvoj postavi bi igrali Henrikh Mkhitaryan, Erling Haaland i Zlatan Ibrahimović.

Tako u ofanzivnom dijelu tima nema mjesta za Hirvinga Lozana (Napoli), Marcus Thuram (Borussia Moencengladbach) i Moise Kean (Everton/PSG).

Top Komentari

johny22
Za par godina menadzeri ce biti vecinski vlasnici klubova I to je neizbjezno,bogatiji su svakim danom i ovo ce u budicnosti i postati java.Zivi bili pa vidjeli!
3 1
miki30
Ekipa ko racku, ništa oni nebi osvojili.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi