Haaland zna gdje želi igrati naredne sezone, ali Raiola mu pravi velike probleme

Da li će mu se želja ostvariti?

Haaland zna gdje želi igrati naredne sezone, ali Raiola mu pravi velike probleme

E. Čaušević

Erling Haaland će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti Borussiju Dortmund.

Norvežanin igra sjajno u njemačkom klubu otkako je u januaru prošle godine stigao iz Red Bull Salzburga. Haaland važi na jednog od najboljih napadača u Evropi, te je dosta velikih klubova pokazalo interes za njega.

Njegov agent Mino Raiola već je obavio razgovore s nekoliko klubova koji ga žele dovesti, te se čini da će Haaland na ljeto promijeniti klub iako iz Dortmunda tvrde da on nije na prodaju.

Raiola je odradio u četvrtak razgovore s čelnicima Barcelone i Real Madrida, a potom su na redu klubovi iz Engleske. No, madridski AS piše da je Haaland već odlučio da od naredne sezone želi da igra u Španiji.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iako Barcelona želi svim silama da ga dovede čini se da bi finansije mogle biti problem. AS navodi da navodno Haaland od početka želi da ide u Real Madrid, ali mu u prilog ne ide ono što radi Raiola.

Raiola želi da se klubovi nadmeću oko njegove cijene i da izvuče što više novca, ali iz Real Madrida su poručili da to neće raditi. Njegova cijena bi mogla biti između 150 i 175 miliona eura, a gdje će Haaland na kraju završiti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije