Ibrahimović bez trunke srama: Pred očima svih je izudarao Raiolu

Dugo godina sarađuju zajedno

Ibrahimović bez trunke srama: Pred očima svih je izudarao Raiolu

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović ne štedi nikoga pa tako ni čovjeka koji ga je doveo na vrh svijeta. 


Koliko god je u modernom fudbalu važno biti dobar fudbaler, još je važnije imati dobre i sposobne menadžere. Zna to i sam Ibrahimović.


Ibrahimović je odrastao u zloglasnom dijelu Malmela, ali je svojim talentom uspio doći u Ajax kada je njegovom karijerom počeo da se brine Mino Raiola.

Raiola i Zlatan sarađuju duže od 20-ak godina i imaju fantastičan odnos. Na neki način Šveđanin bh. korijena kontroverznog menadadžera smatra drugim ocem.

Posljednjih sati internetom je počela kružiti lažna vijest o Raiolinoj smrti, ali je ubrzo stigao demant od strane samog 54-godišnjeg menadžera.

"Trenutni zdravstveni status za one koji se pitaju: Iznerviran jer su me po drugi put u četiri mjeseca sahranili. Čini se da mogu i oživjeti", poručio je Italijan.

Oglasi

Društvene mreže se prepune anegdota i scena o čovjeku koji je već duže decenije vodi računa o najboljim svjetskim igračima.

Jedan od najlojalnijih koje zastupa je svakako Ibrahimović. Međutim koliko god imali odličan odnos Zlatan uopšte nije štedi Raiolu.

Ibrahimović i dalje ima problema, Raiola tvrdi da će biti menadžer kad se  oprosti - SportSport.ba

U javnosti je Ibrahimović nekoliko puta udario Raiolu i to pred očima mnogobrojnih novinara. Iako je izgledalo sve poput šale Ibrini udarci uopšte nisu bili bezazleni.

Posljednji put je bio slučaj prije dvije godine u mixed zoni svlačionice San Sira nakon jedne utakmice Rossonera.

"Gledajte, evo dolazi Ibra. Moram se braniti, posljednji put kad me vidio snažno me udario", govorio je Raiola.

Zlatan uopšte nije mario za tim riječimi kada je prošao iza Raiolinih leđa opet je snažno udario najpoznatijeg menadžera današnjice.

Inače, legendarni napadač je nešto slično uradio i u svom prvom mandatu u Milanu. I tada je hladno s leđa udario Raiolu i samo je otišao davati autograme. Kontroverzni menadžer nije ni progovorio, samo je odšetao...

Oglasi