Minutaža ili novac? Na Zazi je da odluči

Dobit će ponudu iz Španije

Minutaža ili novac? Na Zazi je da odluči

Italijanski reprezentativac Simone Zaza će vjerovatno u januaru napustiti West Ham.

Zaza je u londonski klub stigao iz Juventusa na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa na kraju sezone, ali se pod vodstvom Slavena Bilića uopšte nije naigrao.

Italijan je sada u potrazi za novim klubom, a ponudu će dobiti iz Valencije.

"Najveći problem nam predstavlja njegova trenutna plata koju zarađuje u West Hamu. To mu definitivno ne možemo priuštiti jer je ona stvarno ogromna, ali možemo pregovarati. Ako uspijemo da dogovorimo smanjenje plate, moći ćemo ga sebi priuštiti", rekao je sportski direktor Valencije Jesus Garcia Pitarch.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zazin odgovor na ovu ponudu će pokazati da li je Italijanu važniji novac ili minutaža na terenu, koju bi u Valenciji sasvim sigurno imao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi