Miodrag Ješić preuzima klub iz Grčke?

Bivši trener Sarajeva

Miodrag Ješić preuzima klub iz Grčke?

Srbijanski trener Miodrag Ješić, koji je jedno vrijeme vodio FK Sarajevo, kandidat je za trenera Verije.  

Ješić je nakon raskida saradnje sa Sarajevom postao slobodan trener i već neko vrijeme čeka na 'pravu' ponudu, a među klubovima koji vode borbu za njegovo dovođenje je Veria koja se takmiči u elitnom grčkom rangu. 

Novo rukovodstvo Verije je u potrazi za trenerom sa bogatim iskustvom, a to je svakako 57-godišnji Ješić koji je tokom dosadašnje karijere osvojio osam trofeja sa tri različita kluba. Pregovori između Ješića i Verije su navodno u završnoj fazi i u narednim danima bi mogao biti imenovan za šefa struke. 

Podsjećamo, Ješić je prije epizode u Sarajevu vodio Radnički, OFK Beograd, Partizan, Sfaxien, Slaviu, CSKA, Litex, Otopeni, Budućnost, Al-Ittihad, Ginde, Machine Sazi, Najran i Yangon. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti