Mira i u revanšu nastradala

Oprostile se od Evrope

Mira i u revanšu nastradala

A. Beganović

Rukometašice Mire iz Prijedora i u revanš susretu 3. kola Challenge Cupa pretrpjele su ubjedljiv poraz u duelu sa Virto Quintusom (44:21).

Nakon što su u prvom susret odigranom juče poražene rezultatom 46:19, danas su Prijedorčanke bile nešto bolje, no i pored toga pretrpjele su još jedan ubjedljiv poraz.

Već nakon prvih 30 minuta bilo je jasno da će rukometašice holandske ekipe upisati pobjedu pošto su imale prednost od 13 pogodaka (24:11), a u drugom su uz pola snage uspjele prednost učiniti ubjedljivijom.

Daisy Hage i Tessa van Zijl sa po devet pogodaka su bile najefikasnije kod pobjedničke ekipe, dok su Šejla Karačić sa šest, te Azra Bašanović sa pet pogodaka bile najefikasnije kod Mire.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi