Pjanić: Ne igram koliko sam očekivao, ali treba mi vremena da se potpuno uklopim

Želi opravdati povjerenje Barcelone

Pjanić: Ne igram koliko sam očekivao, ali treba mi vremena da se potpuno uklopim

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić pred početak sezone napustio je Juventus i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Međutim, iako je stigao kao veliko pojačanje Pjaniću u Barceloni ne ide baš kako je očekivao. Ronald Koeman dosta više favorizuje Busquetsa i De Jonga, te se bh. veznjak mora izboriti za svoje mjesto u početnom sastavu.

Pjanić je u posljednje vrijeme igrao nekoliko mečeva od prve minute, ali se i nije previše proslavio. Međutim, bh. reprezentativac je siguran da će njegovo vrijeme doći i da će opravdati ulogu velikog pojačanja.

Francuski Telefoot danas će objaviti intervju s Pjanićem, a kao najavu su pustili jednu njegovu izjavu u kojoj je bh. veznjak poručio da mu treba vremena da se uklopi u novi tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nije loše. Naravno, ne igram koliko sam očekivao, ali općenito je dobro. Svakim danom se sve više i više prilagođavam na novi klub, na saigrače, novi život... Treba mi vremena da se potpuno uklopim", rekao je Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi