Poslije kiše, dođe sunce: Konačno i Pjanić ima razlog za osmijeh, kakav-takav

Iskusni veznjak prolazi kroz težak period

Poslije kiše, dođe sunce: Konačno i Pjanić ima razlog za osmijeh, kakav-takav

Admin Čaušević

Očekivalo se da Miralem Pjanić izlaz iz tunela u kojeg je ušao odlaskom u Barcelonu pronađe u Istanbulu, ali to se se ne dešava. 

Pjaniću je 2021. godina definitivno za zaborav, proveo je mnogo više vremena van terena, nego na terenu. U Barceloni što zbog sebe što zbog trenera, u Bešiktašu zbog povreda.

Popularni Mire u proteklom periodu nije navikao na dobre vijesti. Posebno u nekoliko posljednjih sedmica. Prvo ga je dočekao "medijki linč" u BiH zbog spornih fotografija iz kafića tokom okupljanja reprezentacije.

Nakon toga je bio primoran da pauzira zbog začepljenih disajnih organa, pa je stiglo i Bešiktašovo ispadanje iz Lige prvaka pa se odmah počelo špekulisati o povratku u Barcelonu.

Sredinom sedmice ostavku na klupu Bešiktaša podnio je i Sergey Yalcin od kojeg se Pjanić emotivno oprostio na društvenim mrežama.

Ipak, od subote Pjanić ima razlog za osmijeh, barem kakav-takav jer se uspješno oporavio i opet konkuriše za mečeve.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iskusni bh. veznjak se našao na listi igrača koji konkurišu za meč protiv Kayserispora i bit će u prilici da zaigra nakon nekoliko sedmica.

Inače, Pjanić je još uvijek bez gola u dresu Bešiktaša. Do sada je skupio 11 nastupa uz četiri upisane asistencije. Daleko manje, od onog što su očekivali u još uvijek aktuelnom prvaku Turske.

Top Komentari

Bhf111
Pa sam je sebi kriv za takav period. Ko da nema mu.da da zaigra. Nek se trgne malo, nek pogleda Modrica sta radi a koliko je stariji od njega.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti