Slobodnjak kao stvoren za Pjanića, ali nišanske sprave su daleko od postavljenih

Idealna prilika za bh. reprezentativca

Slobodnjak kao stvoren za Pjanića, ali nišanske sprave su daleko od postavljenih

A. Čaušević

Miralem Pjanić se nakon nekoliko sedmica pauze oporavio od povrede i zaigrao za Bešiktaš.

Pjanić se našao u startnoj postavi meča Lige prvaka protiv Sportinga i na startu susreta imao je idealnu priliku da postigne gol.

Slovenački sudija Slavko Vinčić je dosudio faul za domaće sa oko 25 metara udaljenosti i pozicija je bila stvorena za dešnjaka.

Pjanić je namjestio loptu, prebacio živi zid, ali nišanske sprave još nije postavio kako je želio jer je lopta otišla nekoliko metara iznad gola. Situaciju pogledajte ovdje.

Međutim, ako nije podesio nišanske, onda definitivno jeste za centaršuteve pošto je u 25. minuti sjajno izveo korner i asistirao Larinu za 1:1.

Prije toga, u 15. minuti Sporting je stigao do vodstva, također poslije ubačaja iz kornera kada je pogodio Coates.

Inače, kapiten portugalskog prvaka je u 29. minuti zabio novi gol za goste, opet nakon udarca iz ugla uz lošu reakciju odbrane Bešiktaša.

Top Komentari

Dinouz
Ne sjeca se vise ni on kad je zabio slobodnjak....jbg Pjanke u padu si zestokom, sta da se radi.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti