Sastavi iz Istanbula: Yalcin obradovao Peteva

Bešiktaš domaćin Sportingu

Sastavi iz Istanbula: Yalcin obradovao Peteva

A. Čaušević

Bešiktaš u susretu protiv Sportinga iz Lisabona traži svoju prvu pobjedu u novoj sezoni Lige prvaka. 

Miralem Pjanić se oporavio od povrede i konkuriše za utakmicu protiv prvaka Portugala, a trener Sergey Yalcin ga je uvrstio u startnu postavu.

Igranje Pjanića od prve minute je najbolja moguća vijest za selektora Ivayla Peteva koji se nada da će iskusni veznjak biti spreman i u novembru.

Inače, postave za meč izgledaju ovako:

Bešiktaš: Destanoglu, Rosier, Souza, Batshuayi, Pjanić, Larin, Ghezzal, N'Sakala, Welinton, Vida, Teixeira.

Sporting: Adan, Matheus, Feddarl, Coates, Palhinha, Nunes, Sarabia, Paulonho, Pedro Porro, Gonaclo, Pedro Goncalves.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmicu će suditi sudije iz Slovenije na čelu sa Slavkom Vinčićem koji je prošle godine bio jedan od učesnika skandala kojeg je u Bijeljini organizovala kontroverzna starleta Tijana Ajfon.

Bešiktaš i Sporting su na "nulama" nakon uvodna dva kola te bi nakon susreta na Vodafone Areni za jedan tim nokaut faza mogla postati samo san.

Top Komentari

Klicko
Ovaj Pjanke recimo da je otiso u real m kojim slucajem dobio bi pristojnu minutazu dok u ovim velikim klubovima tesko bi dosao do izrazaja
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije