Ne igra u Barceloni, ali sretan putuje na okupljanje Zmajeva

Pjanić u avionu za Finsku: Bosnom behar probeharao....

18

Komentari (18)

celikze
Evo prilike Mire da pokazes sta znas....ako bude kao prosli put bez agresivnosti kao drvene Marije bez faula zutog kartona e onda dobro svezi gace
bazaorao
Sto ne bi bio sretan milioni kapaju a on lezi. Samo ih deri pjanke
Shik
Baboisback
Pjanke legendo nasa. Sretno u Finskoj.
Pajver
Ovaj ko karleuša samo nešto objavljuje a šta će kada ima previše vremena
BogatiDijasporac
Jbg, da je meni biti nesretan k'o on ... i ja bih plakao po Facebooku.
srcerukelopata
Fala Kumanu što ga sinoć nije uveo u igru. Poslije bi Mire mokre kose na avion, pa se može nahladit ne daj Bože.
BogatiDijasporac
Vec javljaju iz hotela da je poceo smrcati ... gluho bilo, nije zar povrijedio desni sinus?
Arnel925
Sretno Mire. Sad je vrijeme da pokažeš onom seljaku u Barci da grijesi
BogatiDijasporac
Volim Mireta k'o rodjenog svog ali Koeman je evo pokrenuo Barcu. Laporta je tkz Cruyffista, zaljubljenik u nizozemski total fudbal i nece mijenjati Koemana. Buducnost je nesto sto Mire nema u Barci.
gallardo.la
Sta je druze pokrenuto? Jedna utakmica? Za klub kakav je Barcelona ova sezona je za zaborav. PSG im odrzao lekciju, ruzan fudbal igraju, pa samo pogledaj Mesijevu platu, sa tim parama se moze napraviti ekipa koja moze parirati ovoj barceloni. Sve u svemu, ne krivim Koemana sto ne koristi Pjanica jer na nacin na koji trenutno igra bi i meni bi bio zadnji izbor. Strah kao da je 18godisnjak, a ne jedan od najboljih veznih igraca. Koeman je takticki jako los trener i garantujem da nece 2022 godinu docekat u Barceloni
Jupp
@BogatiDijasporac Cuj pokrenuo Barsu, covjek nista nije vise uradio od prethodnika. Totalno lose igraju, pobjedjuju male ekipe u Spaniji, vidjet cemo ih na el klasiku protiv Reala bez Ronalda jesu li zaista u dobroj formi.
Kuman je los trener sto je i pokazao u vise navrata!
BogatiDijasporac
@gallardo.la Laporta je vec izjavio da Koeman ostaje na kormilu Barce. Nece ga mijenjati. Koeman trenira Cruyffov stil fudbala a zona odbrane mu je kao kod Louis van Gaala u Brazilu sa tri odbrambena igraca. Svi znamo kako je Holandija gazila na SP-u. Na penale ispali od Argentine, ponizili Spaniju, Brazil ... Al' dobro, ne razumijem se ja :))) Do Koemana je, Pjanic je strasan.
BogatiDijasporac
@Jupp Ako su za tebe Sevilla, Valencia, Athletic Bilbao male ekipe, ja onda nemam pojma o fudbalu. Barcelona je nadigrala PSG u gostima, bukvalno ih razbila, samo nisu znali postici golove. I to ce doci na svoje, lagano. Slazem se, treba promijeniti hrpu igraca. Ali Barca postaje sve vise TIM. Sto na pocetku sezone nije bio slucaj. Cak su i onda nadigrali Atl. Madrid, samo sto je Ter Stegen sjeb'o retardiranim izlaskom na 30 metara od gola.
Jupp
@BogatiDijasporac Nisam ja drug rekao ni mislio da nemaš pojma o fudbalu. Ali vidi, zbog čega misliš da su nabrojani velike ekipe, to su sve prosječne ekipe koje nemaju nikakvog značajnog uspjeha (osim Seville u manje bitnom Ervropskom takmičenju)? Nisu oni za mene male ekipe, već javnost ih smatra prosječnim ekipama. Definiši to "nadigrali" molim te, po meni ih je PSG nadigrao jer im nije dozvoljavao da naprave bolji rezultat, uspjeh i dominacija se ne vrednuju posjedom lopte, već broj datih i primljenih golova, po meni, PSG ih je nadigrao druže! Činjenica jeste, da je Barcina era postaje prošlost sa odlaskom Messija, a počela je odlaskom Xavija i Inieste. Barca se vraća na stari nivo - prosječnog kluba kao što su i bili prije navedene trojice. Ako misliš drugačije, molim te da obrazložiš i ja ću tebi obrazložiti ove činjenice..
Bronson94
Bas nam je probeharao
zak84
Mozda se I potrudi sad ...
felee
Sad ce Mira da blista,pozelio je
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.