13

Komentari (13)

Shiptar
Brozovic najvise pretrci u ligi i dobar je u povracanju lopti. Za pjanica je vise ekipa koja ima mnogo dodavanja i manje vertikalne igre, kao na primjer barselona!??
Zmaj19
Moze igrati za Doboj Kakanj, al i tamo bi bio rezerva. Covjek bjezi od lopte, samo nek nije kod njega.
Zmaj19
Pjanic ima i ***** i palac. Eto neka pokaze gdje su mu **** vas on.
MethodMan
Pjanic ima više asistencija nego Brozovic golova i asistencija zajedno. Meni se cini dns se statistika najmanje gleda
vence
znas li da je u Lp u Juventusu bio drugi igrac s najvise pretrcanih kilometara po utakmici. Toliko o plućima, aj dalje :)
Kenotala
Covjek je bio u vrhu liste sa najvise pretrcanih km po tekmi, naravno dok je igrao u Juventus...sad ih nema jer je na klupi ugl. Druga stvar sto zna zabiti i asistirati pa se to i gleda, a ne pretrcani km kao kod Brzovica. Ukratko blize je Pjanke Brozovicu po trcanju nego sto je ovaj njemu po majstorijama.
MethodMan
Pjanic ima više golova i asistencija od Modriča
bk123
Nekad u životu treba biti i realan
MethodMan
Nisam napisao da je bolji od Modriča, vec jednostavno uporedio
MethodMan
Modric ima više zlatnih lopti nego 90%igraca u historiji fudbala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.