Nasmijao ga debeljuca u njegovom dresu

Pjanić je jednostavno morao da podijeli ovaj video

8

Komentari (8)

Pajver
Prinče naš bosanski legendoooo naša
Pajver
Ono kad imaš igrača koji igra godinama u Realu i koji je proglašen za najboljeg igrača svjeta i koji ima osvojenu medalju sa svjetskog prvenstva osvojene lige prvaka itd ili ono kada si imao igrača u Barceloni koji je više godina bio među najstandarnijim u timu i koji ima sve osvojene titule kao i gore navedeni a koji sada igra u Sevilji.
Pajver
A taj vaš muralem u Barci ima više ptetrčanih kilometara pored aut linije već Anele Tuka na natjecanjima ??????????
Pajver
I paćeniće bosanski koliko osvojenih liga prvaka eurokupova medalja sa svjetskih prvenstava najboljih igrača svjeta imate vi a koliko HRVATSKA unatoč tim vašim dijamantima prinčevima i zmajevima
user1613120985
Bolje bi se on snašao u Barci nego Pjanke haha
user1599677620
Tacno si nepismen
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.