Pjaniću se polako zatvaraju vrata Juventusa
Foto - EPA

Ramsey ostaje u klubu

Pjaniću se polako zatvaraju vrata Juventusa

M. Šljivak

Miralem Pjanić ima veliku želju za povratkom u Juventus.

Bh. veznjak silno želi da se vrati u redove torinskog kluba, ali za sada je takvo nešto nemoguće.

Da bi Pjanić završio u Torinu potrebno je da Stara dama proda Velšanina Aarona Ramseyja. Međutim, to se po svemu sudeći neće desiti.

Iako se Velšanin povezivao sa prelaskom u Wolverhampton, interes engleskog kluba više ne postoji. Corriere Torino danas donosi informaciju da za Ramseyja nema ponuda i da će najvjerovatnije ostati u klubu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNXY53bplmH/[/instagram]

Naravno, do kraja prelaznog roka se može još svašta desiti, ali Ramsey je za sada mnogo bliže ostanku nego odlasku iz Juventusa.

Oglasi

To naravno ne ide u prilog Miralemu Pjaniću čija je velika želja povratak u Torino, ali šanse za to su iz dana u dan sve manje.

Španski mediji jučer su objavili da bh. veznjak polako razmatra i druge opcije i da je sada glavni favorit za njegovo dovođenje aktuelni italijanski prvak Inter.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je prošlog ljeta stigao u Barcelonu u razmjeni sa Juventusom za Arthura Mela, ali kod Ronalda Koemana nije dobio pravu šansu i nastupio je samo 30 puta.

U novoj sezoni je također prekrižen i klub sa Camp Noua silno želi da ga se riješi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Sto nisi otisao u PSG, ??? Ispisao bi istoriju da igras u klubu sa 4 najbolja zadnjih desetak godina.Ronaldo, pa Messi, jos tamo Neymar i Mbappe, sam jos Haaland fali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi