Barcelona uvjerena da će se riješiti Miralema Pjanića, pregovara se sa dva tima
Foto - EPA

Ne žele ga u timu

Barcelona uvjerena da će se riješiti Miralema Pjanića, pregovara se sa dva tima

M. Šljivak

Ekipa Barcelone uvjerena je kako će se riješiti reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića (31) do kraja ljetnog prelaznog roka.

Bh. veznjak otpisan je još na početku sezone kod Ronalda Koemana. Igrao je prijateljske utakmice, ali mu je saopšteno da se na njega ne računa.

I sam Pjanić želi otići iz kluba. Ne namjerava sezonu presjediti na klupi, ali nekoliko dana prije kraja prelaznog roka još uvijek nije poznato gdje bi mogao igrati naredne sezone.

Opcije odlaska u Fiorentinu i Juventus su propale, ali španski novinar Adria Albets tvrdi kako je Barcelona uvjerena da će se riješiti Pjanića u narednim danima.

On je istakao i da su trenutno u toku pregovori sa dva kluba koja žele bh. veznjaka i da oba tima dolaze iz Italije.

Prije Juventusa i Fiorentine Pjanić se povezivao sa Interom, Romom i Napolijem i vjerovatno među ovim ekipama treba tražiti novi klub bh. fudbalera.

Miralem Pjanić neće po dobrom pamtiti boravak u Barceloni. Imao je godinu za zaborav i ispostavilo se da je prelazak u Kataloniji veliki promašaj.

Bh. fudbaler je u Barceloni odigrao 30 zvaničnih utakmica. Šansu je uglavnom dobijao sa klupe, pa i nije imao pravu mogućnost da pokaže šta zna.

Odlazak je sasvim sigurno u ovom trenutku najbolja moguća opcija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
sjedi braca jos 2 godien i lagano oprasi ih kad su oni tebi "unistili" godinu predhodnu bez ikakve sanse za igrom unisti i ti njima planove onom zutokljuncu...
5 0
user1613424508
Zar ne dolazi na posudbu u Tuzlu
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi