Ne, to nije Iniesta, već Pjanić: Na poluvremenu je ponižen, ali prije toga je pokazao magiju

Neshvatljiv potez Koemana

Ne, to nije Iniesta, već Pjanić: Na poluvremenu je ponižen, ali prije toga je pokazao magiju

A. Čaušević

Ronald Koeman ima nešto protiv Miralema Pjanića, to je rečenica koju će izgovoriti mnogi navijači Barcelona, ali i fanovi bh. reprezentativca. 

Pjanić je u prvom poluvremenu duela protiv Elchea bio jedan od aktivnijih igrača Barcelone, međutim svejedno ga je Nizozemac ostavio na poluvremenu u svlačionici.

Fonemenalnim pasom sa starta utakmice Pjanić je podsjetio na legendarnog Andresa Iniestu koji je godinama "žario i palio" Nou Campom.

Bh. veznjak je između nekoliko protivnika uspio poslati veoma preciznu prizmenu loptu, ali je Lionel Messiju nije uspio dobiti duel s odbranom Elchea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zamjena na poluvremenu znači da je Pjanić i dalje bez gola i asistencije u dresu Barcelone. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Ovaj trener je obicno ****o. Zainatio se namjerno. Ne sto je pjanic nas ali bas ne zasluzuje ovakav tretman. U ovakvoj Barci ima mjesta sigurno
16 2
user1583752673
****o zuto!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi