Povrijedio se Miralem Pjanić

U meču sa Altayjem

Povrijedio se Miralem Pjanić

Midhat Šljivak

Bh. veznjak Miralem Pjanić (31) povrijedio se u večerašnjem meču Altaya i Bešiktaša.

Pjanić se našao na travi u jednom trenutku. Ljekarska ekipa se našla na terenu, ali bh. veznjak nije mogao nastaviti susret.

Ovo je još jedan udarac za Bešiktaš koji ima veliki broj povrijeđenih fudbalera. Povreda Pjanića im je došla u najgorem mogućem trenutku i nevjerovatno zvuči podatak da je on 12. povrijeđeni fudbaler u timu.

Svakako se nadamo da nikakva ozbiljnija povreda nije u pitanju i da će sjajni bh. fudbaler biti spreman za naredne izazove, kako kluba, tako i reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pjanić je bio kreator igre Bešiktaša od dolaska iz Barcelone. Ovo mu je četvrti meč u kojem je nastupio, a upisao je dvije asistencije.

Podsjetimo, bh. veznjak je prije tri sedmice stigao na posudbu u redove prvaka Turske iz Barcelone gdje nije dobijao šansu za igru od Ronalda Koemana.

Top Komentari

Samkodk
O cemu vi pisete pa mi smo vec ispali sta je vama ovo nista neznaci.
1 9
KuLWielki
ma odma nekoga iz borca pozvat, niđe lakše.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi