Englezi impresionirani Pjanićevim presađivanjem kose, ali su napravili jednu veliku grešku

Misle da je to uradio u Turskoj

Englezi impresionirani Pjanićevim presađivanjem kose, ali su napravili jednu veliku grešku

Endin Čaušević

Miralem Pjanić našao se u centru pažnje engleskih medija zbog presađivanja kose koje je naš reprezentativac uradio prošle godine.

Pjanić je prošlog ljeta tokom pauze odlučio da ide na presađivanje kose koje je uradio na klinici Cristiana Ronalda u Madridu, a sada se vidi da su rezultati zaista maestralni.

Iako je od toga prošlo više od godinu dana bh. veznjak se neočekivano ovih dana našao u centru pažnje pojedinih engleskih portala koji su prokomentarisali Pjanićevo presađivanje kose.

Rezultati nakon ovog poduhvata su zaista impresivni i vidi se da je sve prošlo u najboljem redu, te je Pjanić uspio da riješi problem kada je u pitanju gubitak kose.

Među muškarcima je sve popularnije da se odlučuju na ovakav poduhvat, a mnogi to većinom rade u Turskoj gdje postoji veliki broj klinika za presađivanje kose koje su nešto pristupačnije nego ona u Madridu.

No, Englezi su povezali i to što je Pjanić prošle sezone igrao u Turskoj na posudbi u Bešiktašu, te su se našalili da je bh. veznjak napravio presađivanje kose dok je boravio u Istanbulu.

Oglasi

"Da li će biti iznenađenje ako vam kažemo da je Pjanić proteklu sezonu prveo na posudbi u Turskoj?", objavio je jedan engleski portal uz fotografiju bh. reprezentativca prije i nakon presađivanja kose.

"Dobro je vidjeti da je posudba Miralema Pjanića u Turskoj bila uspješna", piše The Sun.

"Recite mi da ste bili u Turskoj bez da mi kažete da ste bili u Turskoj ft. Miralem Pjanić", napisao je Dream Team.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tell me you've been to Turkey without telling me you've been to Turkey ft. Miralem Pjanic🤣

Posted by Dream Team on Sunday, August 21, 2022

Međutim, jasno je da su Englezi napravili grešku jer je Pjanić presađivanje kose uradio prije odlaska na posudbu u Bešiktaš, ali očito to nisu baš provjerili prije komentara na račun bh. reprezentativca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Zamisli ti igračine kad se više piše o njegovoj ćeli nego o igrama na terenu.
14 3
SarajFK
Malo mi je cudna ova boja kose. Da mu nisu presadjivali dlake sa tudje guzicce? Ako je tako onda nas Pjana svako jutro kad se ceslja, gladi neciji pakas.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi