Miralem Pjanić i poziv koji bi mogao napraviti nezapamćen haos
Foto - Besiktas

Barcelona kontaktirana od strane velikana

Miralem Pjanić i poziv koji bi mogao napraviti nezapamćen haos

M. Šljivak

Miralem Pjanić gotovo sigurno neće nositi dres Bešiktaša u narednoj sezoni.

Iskusni bh. fudbaler vratit će se s posdube u Barcelonu tokom ljeta, ali kako katalonski velikan ne računa na njegove usluge uslijedit će novi transfer 31-godišnjeg veznog fudbalera.

A poziv na telefonski broj predsjednika Barcelone Joana Laporte je stigao. S druge strane bili su predstavnici Galatasaraya koji će pokušati da dovedu Pjanića u svoje redove narednog ljeta.

Barcelona ima dobru saradnju s istanbulskim velikanom, a turski mediji navode kako je kontakt oko Pjanića već uspostavljen i da se radi na njegovom dovođenju u ovaj klub.

Također, Barca je zakazala razgovor i s igračevim agentom Falijem Ramadnijem. Na njemu će se raspravljati o situaciji u kojoj je Pjanić i vidjet ćemo kakav će konačan odgovor biti.

Trener Galatasaraya Domenec Torrent uvjeren je da bi u svom timu naredne sezone mogao imati bh. veznjaka, a i on je spreman da potegne veze u timu gdje je godinama radio kao asistent.

Oglasi

Ako bi Pjanić obukao dres Galate to bi sasvim sigurno bila velika izdaja velikog rivala Bešiktaša gdje reprezentativac Bosne i Hercegovine igra na posudbi ove sezone.

U dresu Bešiktaša Miralem Pjanić je ove sezone odigrao 22 utakmice i upisao je četiri asistencije.

Pjanić najavio: "Vraćam se u Barcelonu, ali moj fudbalski put još uvijek nije jasan"

Iskusni vezni fudbaler velika je zvijezda u turskom fudbalu i navijači Bešiktaša bi ga rado vidjeli i naredne sezone u dresu istanbulskog velikana.

Međutim, Pjanić je u razgovoru za turske medije istakao kako će se na kraju sezone vratiti u Barcelonu, a poručio je da mu je Bešiktaš veoma važan životni korak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Moj fudbalski put još uvijek nije posve jasan. Imam još dvije godine ugovora s Barcelonom i tamo ću se vratiti na kraju ove sezone", rekao je Pjanić u razgovoru za Hurriyet, a zatim je dodao:

"Iskreno, Bešiktaš mi je jednako važan kao što su to Juventus i Barcelone. Istanbul će mi zauvijek ostati su srcu", istakao je Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

axel42
Joj haosa, ma o tome će se pisati godinama!
8 0
MaDaj
Dok budućnost repke U19 igraju odličnu utakmicu ni jedan tekst ili prenos.. a o manekenima svaki sat
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi