8

Komentari (8)

nerminh74
Kako je ovo vijest vezana za sport, a sve više je ovakvih sportski apsolutno nebitnih vijesti
Pozitiva
Djeca u mnogim zemljama umiru od gladi, a fudbaleri i slični njima se bahate...kuda ide ovaj svijet!?
Rivaldo
Sto u tom zaostalom svijetu prave po 10 djece, kad ne mogu hraniti ni dvoje? Kad neko posteno zaradi svoje pare, moze ih trositi na sta zeli, nema nikakvu obavezu prema nek8m, ko ga ne zna izvaditi na vrijeme
Jasminn
Kreni od sebe, baci auto-kupi biciklo=nahrani 1 dijete, baci cigarete-zivi zdravo=nahrani 1 dijete, baci mobitel-imas kucni=nahrani 1 dijete. Po tvojoj logici covjek koji zaradi 6-7 miliona godisnje smije manje potrositi nego ti. On kad kupi auto on je bahat, on ode ba more bahat, on napravi parti bahat. A ti? Nemas auto? Ne ides na ljetovanje? Ne trosis pare na gluposti? Kreni od sebe.
user1585249870
Moze u njemu sjediti i gledat utakmicu...
Solar
hame
Nista, neko ce napisati da francuzi prave bolja auta
Solar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.