Propušta naredni meč reprezentacije

Miralem Pjanić zadobio povredu u duelu sa Italijom

4

Komentari (4)

Barbarez9
A za juve ce biti 100% spreman ?
Ade1987
Dobar je igrač ali se ove kvalifikacije izgubio nije to onaj naš Pjanke veliku krivicu ima i selektor ali on mora pune više pokazati
Celtic
Ma normalno, hoće se za****vati sa ovim stručnjakom i Šarićima i ostalim Gigantima BH fudbala.
Syr
pa da mu se ne igra druze..ne mora se za****vati ni sa kim..ima i moze da ima gotovo sve sto pozeli..i Bosnu je birao prije Francuske..i sam kaze da mu najsretniji trenutak u karijeri(koja uopste nije losa..ni najmanje) plasman sa BiH na SP..e sad sto smo mi odroni i ne vidimo da se ti ljudo daju koliko mogu i vise jos..to je druga stvar. Vjv je i njemu bili lakse od kuce il kakve destinacije za odmor gledati repku i uzivati..kao npr Lulic, a ne ganjati se i lomiti..u utakmici koja ama bas nista ne znaci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.