Miranda želi igrati više: Igrač mojih kvaliteta to zaslužuje

Brazilac ne može biti zadovoljan

Miranda želi igrati više: Igrač mojih kvaliteta to zaslužuje

Brazilski defanzivac Miranda poručio je da je logično da igrač njegovih kvaliteta želi da provodi više vremena na terenu.

Iako je prošle sezone bio nezamjenjiv na poziciji štopera te je upisao 31 nastup u Seriji A, Miranda je ipak ove sezone mnogo više vremena proveo na klupi nego na trerenu pa je do sada samo šest puta igrao u italijanskom prvenstvu.

"Logično je da igrač mojih kvaliteta želi da igra više. Ali, kao što sam rekao ranije, tu sam da pomognem. Želim da na najbolji način iskoristim minute koje dobijam na terenu", poručio je Brazilac u razgovoru za ESPN.

Inače, Miranda je u Inter stigao na ljeto 2016. godine iz Atletico Madrida, a ugovor ga za Nerazzurre veže do ljeta 2020. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi