Mirić u posljednjoj minuti pokvario Zagrebovo slavlje

HNL 11. kolo

Mirić u posljednjoj minuti pokvario Zagrebovo slavlje

U prvom susretu 11. kola Hrvatske nogometne lige, u Zagrebu su se sastali NK Zagreb i Slaven Belupo. Iako su domaći vodili do samog finiša utakmice, nisu ostvarili pobjedu jer je Slaven bod osvojio u posljednjim trenucima susreta.

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano bez golova, u istom ritmu se nastavilo i u nastavku susreta a na prvi gol se čekalo do 68. minute. Tada je Novak postigao pogodak za Zagreb kojim je tim iz Kranjčevićeve došao u vodstvo.

Kada se činilo da će Zagrepčani upisati četvrti trijumf sezone, Slaven je izjednačio. Igrao se devedeseti minut utakmice kada je Mirić pogodio za bod tima iz Koprivnice.

Zagreb se sada nalazi na šestom mjestu sa trinaest bodova, dok je Slaven Belupo osmi sa četiri boda manje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 11. kolo

Zagreb - Slaven 1:1 (Novak 68' - Mirić 90')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.