Mirko Vučinić ponovo najbolji fudbaler Crne Gore

Mirko Vučinić ponovo najbolji fudbaler Crne Gore

Napadač Juventusa i reprezentacije Crne Gore Mirko Vučinić proglašen je najboljim fudbalerom svoje zemlje u 2013. godini. 

Vučiniću je ovo sedmo priznanje za najboljeg fudbalera Crne Gore u posljednjih osam godina, što je zaista rijedak slučaj u svijetu. 

"Kao i uvijek, za mene je ova nagrada velika čast. Uživaću u njoj i nadam se da će me sljedeće godine mimoići povrede", rekao je Vučinić.

U tradicionalnom izboru u kojem glasaju kapiteni i treneri crnogorskih prvoligaša Vučinić je slavio ispred igrača Manchester Cityja Stevana Jovetića i napadača Seula Dejana Damjanovića. 

Najbolji trener u Crnoj Gori je trener aktuelnog prvaka Sutjeske Dragan Radojčić, dok je Darko Zorić iz nikšićkog Čelika najbolji fudbaler domaće lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.