Mirković: Klubovi iz BiH imaju veliki kvalitet

Golman Rada za SportSport.ba

Mirković: Klubovi iz BiH imaju veliki kvalitet

D. Vejo

Fudbaleri Rada iz Beograda poraženi su juče u posljednjoj test utakmici prvog ciklusa priprema na Zlatiboru, od ekipe Krupe rezultatom 1:0.

Beogradski sastav nakon susreta sa našim premijerligašem, bio je iznenađen činjenicom da BiH ima veliki igrački potencijal kada je u pitanju fudbal.

To je potvrdio i prvi golman Beograđana, koji ističe da BiH ima budućnost u ovom sportu. 

"Prije svega želio bih da pohvalim ekipu Krupe. To je organizovan klub, koji je kao debitant završio na četvrtoj poziciji u Premijer ligi BiH. Timovi iz vaše države, imaju veliki kvalitet, a evo, očit primjer je i Krupa od koje smo poraženi juče", izjavio je za SportSport.ba golman Rada, Nikola Mirković.

Tim sa Banjice, sada se okreće drugom ciklusu priprema.

"Zadovoljan sam prvim dijelom priprema. Zlatibor ima odlične uslove za to. Mi se danas vraćamo u Beograd, tamo ćemo odigrati jedan meč, zadržati se tri do četiri dana, a nakon toga ponovo se vratiti na Zlatibor", dodaje Mirković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi