Miroslav Blažević dobio zanimljivu ponudu iz Srbije

Hoće li Ćiro pristati na novi izazov?

Miroslav Blažević dobio zanimljivu ponudu iz Srbije

Neuništivi Miroslav Blažević ima novu ponudu za nastavak trenerske karijere, a ona stiže iz susjedne Srbije.

Popularnog Ćiru na svojoj klupi žele vidjeti u Spartaku iz Subotice, koji su se o tome izjasnili čak i putem svog Twitter profila.

Bivši selektor Bosne i Hercegovine je trenutno bez posla, ali bi možda mogao prihvatiti poziv Spartaka i upustiti se u novi veliki izazov.

Spartak je pretposljednja ekipa srbijanskog šampionata, a nakon 15 kola je sakupio svega 11 bodova, koliko i posljednjeplasirana Jagodina.

Miroslav Blažević je u dosadašnjoj karijeri vodio ogroman broj klubova, ali još nikada nije radio u Srbiji, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li prihvatiti ponudu Subotičana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.