Miroslav Čovilo presudio Štilićevoj Wisli

Ekstraklasa Poljske

Miroslav Čovilo presudio Štilićevoj Wisli

Bh. internacionalac Miroslav Čovilo junak je navijača Cracovije koja je minimalnim rezultatom kao domaćin večeras porazila Štilićevu Wislu Krakov.

Čovilo je postigao jedini pogodak na večerašnjoj utakmici za veliku pobjedu Cracovije i to u posljednjem minutu utakmice.

Fudbaler porijeklom iz Nevesinja koji je u Poljsku dospio iz slovenačkog Kopera igrao je svih 90 minuta za pobjednički tim, baš kao i Semir Štilić na drugoj strani.

U drugoj utakmici igranoj dans Gornik Zabrzje i Lechia Gdanjsk su podijelili bodove, a rezultat utakmice glasio je 2:2. Strijelac oba pogotka za goste bio je Colak, dok su za domaćina pogađali Magiera i Luczak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.