Miroslav Klose se vraća na velika vrata

Dobit će mjesto pomoćnog trenera u Bayernu

Miroslav Klose se vraća na velika vrata

Endin Čaušević

Legendarni njemački napadač Miroslav Klose prije četiri godine odlučio je završiti svoju karijeru.

Klose je nakon odlaska u penziju odlučio prvo da se dobro odmori, te da što više vremena posveti svojoj porodici. Ne krije da mu je želja da u budućnosti bude na velikoj sceni, ali ovaj put u ulozi trenera.

Naime, Klose je trenutno trener kadetskog tima Bayerna, a uskoro bi mogao dobiti šansu i u prvom timu.

Kako piše Bild on radi na tome da dobije sve potrebne licence, a Bayern mu je spremio novu ulogu. Klose će u budućnosti biti pomoćnik Hansu Flicku i sada se očekuje samo zvanična potvrda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Klose bi na ovu funkciju trebao doći pred početak nove sezone, a to je dokaz da u Bayernu žele da mu nekada u budućnosti pruže priliku da bude i glavni trener ovog kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi