Miroslav Radović želja Radomira Antića
Foto: epa.eu

Bosanac seli u Kinu?

Miroslav Radović želja Radomira Antića

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radomir Antić, nastavlja da traži pojačanja za svoj novi klub, a nakon što je uspješno angažovao Nenada Milijaša, Antić će krenuti u napad na Miroslava Radovića.

Radomir Antić ispuniće obećanje dato prilikom preuzimanja kineskog drugoligaša Hebeija.

Bivši selektor Srbije nakon preuzimanja Hebei Zhongjia već je uspješno realizovao dovođenje Milijaša iz turske Manise, a sada iskusni stručnjak želi prvotimca varšavske Legije Miroslava Radovića, fudbalera rođenog u Goraždu.

Predstavnici Hebeija pokušati će da privole Radovića za put na Daleki Istok, a biće zanimljivo vidjeti da li će nekadašnji fudbaler Partizana pristati poljsku Ekstraklasu zamijeniti Drugom kineskom ligom.

Radović slovi za jednog od najboljih igrača Legije u prethodnih nekoliko sezona, a samo u tekućoj sezoni, i pored povrede, postigao 13 golova u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.