Bolan dan na poslu za Miroslava Stevanovića

Nije imao sreće

Bolan dan na poslu za Miroslava Stevanovića

Admin Čaušević

Miroslav Stevanović je već neko vrijeme jedan od najboljih igrača koji nastupaju u Švicarskoj.

Otkako je stigao u Servette prije četiri godine Stevanović je gradio reputaciju i sada je među najkorisnijim fudbalerima u Švicarskoj.

Međutim, iskusni krilni fudbaler je danas imao bolan dan na poslu jer je sa svojim timom ispao iz nacionalnog Kupa.

U polufinalnom duelu Servette je bio domaćin St. Gallenu, a gosti su na kraju odnijeli minimalan trijumf s 0:1. Pobjednika je odlučio Stilhart u 84. minuti.

Stevanović je odigrao cijeli meč, bio je sasvim solidan, ali na kraju nije bio taj koji se radovao te će čekati neku drugu priliku za trofej.

Inače, 30-godišnjak je ove sezone u svim nastupima zabio šest golova i ostvario deset asistencije čime se zasluženo vratio u reprezentaciju BiH. 

St. Gallen će u finalu igrati protiv Luzerna koji je u polufinalu bio bolji od Aaraua s 1:2. Finalni meč na programu je 24. maja.

Top Komentari

Zoilomas
Volim kako igra ali zna da kaze **** mi se i pocne hodati po terenu. Ali kad je u igri on je super.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi